Politica de retur

Pentru reclamații și servicii post vânzare ne poți contacta la adresa de e-mail office(@)monitorizaregps(.)ro. Vei fi contactat ulterior de către un reprezentant al SAM CREATIVE SOLUTIONS S.R.L., în termen de maxim 10 zile lucrătoare.

Ai dreptul de a te retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intri personal sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de tine, în posesia fizică a produselor.

Pentru a îți exercita dreptul de retragere trebuie să informezi societatea SAM CREATIVE SOLUTIONS S.R.L., cu sediul social in Domnesti, jud. Ilfov, sos, Tudor Vladimirescu 265, adresa de e-mail office(@)monitorizaregps(.)ro, cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract.

Pentru a respecta termenul limită de retragere este suficient să ne trimiţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă te retragi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la tine, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care îți exprimi acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în acest caz ne vei indica contul și banca unde se vor vira banii. În orice caz, nu ți se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele si le supunem unor verificari de conformitate.

Solicitarea de retur se va face fără întârzieri nejustificate, și în orice caz, în decurs de maxim 14 zile de la data primirii comenzii de retur.

În urma primirii solicitarii, vom trimite un curier, o singură dată, pentru a ridica produsele în vederea returnării, fără a fi nevoie să achiți nici un cost suplimentar. Dacă ridicarea eșuează sau nu dorești ca ea să se efectueze în acest fel, vei trimite tu produsele, pe cheltuiala proprie, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ai comunicat retragerea, către adresa: Domnesti, jud. Ilfov, sos. Tudor Vladimirescu 265, adresa de e-mail office(@)monitorizaregps(.)ro. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Primirea expedițiilor trimise cu plata taxelor de livrare la destinatar va fi refuzată.